• Arabic
  • Dutch
  • English
  • French
  • German
  • Hebrew
  • Italian
  • Persian
جمعه, اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴
نادر زاهدی
  • صفحه نخست
  • نوشته‌ها
    • مشروطیت
    • ایران گرایی
    • حقوق شهروندی
    • خاندان پهلوی
    • شاهزاده رضا پهلوی
    • حزب مشروطه ایران (لیبرال دمکرات)
    • مبارزات مدنی
    • یادمان‌های تاریخی
  • بایگانی فعالیت‌های حزبی
  • خبرنامه
بی نتیجه
نشان دادن تمامی نتایج
  • صفحه نخست
  • نوشته‌ها
    • مشروطیت
    • ایران گرایی
    • حقوق شهروندی
    • خاندان پهلوی
    • شاهزاده رضا پهلوی
    • حزب مشروطه ایران (لیبرال دمکرات)
    • مبارزات مدنی
    • یادمان‌های تاریخی
  • بایگانی فعالیت‌های حزبی
  • خبرنامه
بی نتیجه
نشان دادن تمامی نتایج
نادر زاهدی
بی نتیجه
نشان دادن تمامی نتایج

شرایط کرونایی، جمهوری اسلامی را از بین خواهد برد

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹
in حقوق شهروندی, مبارزات مدنی, نوشته‌ها, یادمان‌های تاریخی
شرایط کرونایی، جمهوری اسلامی را از بین خواهد برد

تشدید و عمیق‌تر شدن بحران‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا در ایران، هم بر باورهای خرافی مذهبی ضربه زده و هم فساد و ناکارآمدی اقتصادی را عیان کرده است. نقطه پیوند ضرر و زیان ویروس کرونا، استبداد دینی جمهوری اسلامی است که هیچ مسئولیتی به شهروندان ایران و حفظ سلامت و زندگی آنان ندارد؛ حکومتی که در بحبوحه مشکلات ناشی از بیماری، همچون ماه‌ها و سال‌های گذشته، ماشین سرکوب و خشونت خود را به کار می‌گیرد؛ اگرچه مسائلی که گسترش ویروس کرونا در ایران به وجود آورده است، بیش از پیش بر ناکارآمدی رژیم افزوده و مشکلات تازه‌ای را بر شهروندان ایران تحمیل کرده است.

از سر گیری اعتراضات صنفی و اعتراضاتی در چند شهر که در شرایط فعلی شاهد آن هستیم، نشانی از عزم راسخ ایرانیان بر احقاق حقوق از دست رفته خود است؛ چنانکه تأکید بر رعایت حقوق قضایی و مدنی معترضان بازداشت شده در تظاهرات آبان‌ماه ۹۸ در کنار تدوام دادخواهی بازماندگان سرنشینان هواپیمای ساقط شده اوکراینی با موشک‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بر حساسیت‌های سیاسی و اجتماعی افزوده است.

از سوی دیگر همانطور که در اخبار آمده بود، غرق شدن کشتی ارتشی در آب‌های خلیج فارس توسط نظامیان جمهوری اسلامی، نشانگر بی‌مسئولیتی و نالایقی حاکمان ایران است که برای چندمین بار رخ داده؛ در زمینه‌های اقتصادی هم وضعیت رژیم بهتر از دیگر موارد نیست؛ دست‌اندازی بر اعتبار ارزی پول ملی و برداشتن غیرکارشناسانه صفرها و تبدیل پول ایران به تکه پاره‌های کاغذی و بازی سوداگرانه‌ای که برای انحراف افکار عمومی از وضعیت بحرانی اقتصاد و تجارت، بخش امنیتی- اقتصادی در بورس تهران به راه انداخته‌اند، همگی حکایت از کندی تنفس سیاسی رژیم جمهوری اسلامی و بن‌بست‌هایی دارد که بر تمامیت آن مستولی شده است.

در منظره‌ای ناگوار و تأسف‌آور از شرایط فعلی ایران، مانع اصلی و بازدارنده آرامش، سلامت و امنیت شهروندان ایرانی، جمهوری اسلامی و عملکردهای ضدملی و غیردمکراتیک آن است؛ طرفه آن که برخوردهای غیرمدنی با کشورهای دیگر و ایجاد آشوب و جنگ در برخی از کشورهای منطقه، دخالت در امور کشورهای همسایه و غارت منافع ملی و ثروت همگانی کشور در گوشه و کنار نقاط ایران و بی‌مسئولیتی در مقابل شیوع ویروس کرونا و حوادث طبیعی نظیر هجوم ملخ‌ها به خوزستان، زلزله در تهران و… جای هیچ شک و شبهه‌ای برای ضرورت از میان برداشتن رژیم جمهوری اسلامی نمی‌گذارد.

در این میان برخورد ضدبشری با عده‌ای از شهروندان افغانستان و کشتار آنان در رودخانه مرزی، به گلوله بستن کولبران در کردستان، ایجاد آتش‌سوزی در آرامگاه استر و مردخای، از اماکن مقدس یهودیان، و تخریب معبد هندوان در بندر عباس، چهره واقعی و ضدملی و غیربشری جمهوری اسلامی را بیش از گذشته عیان می‌کنند.

آرامگان استر و مردخای

اقدامات خشونت‌بار و ضدایرانی جمهوری اسلامی در شرایطی همچنان ادامه دارند که در طرف دیگر از اقدامات این حکومت فاشیستی، مراسم مذهبی با آزادی و بدون ملاحظه شرایط بیماری کووید۱۹، در خیابان‌های شهرها و مراکز عبادتی و زیارتی را شاهد هستیم؛ در حالی که رژیم در چند ماه گذشته حتی برای امنیت جسمی و روانی و سلامتی شهروندان، از اعمال قرنطینه و ایجاد محدودیت لازم و تهیه و آماده‌سازی امکانات بهداشتی و پزشکی، خودداری کرده و با بی‌مسئولیتی که در ماهیت و نهاد آن وجود دارد، ایرانیان را بی‌دفاع و بدون امکانات در شرایط گسترش و انتقال ویروس کرونا رها کرده است.

همانطور که به اشاره و فهرست‌وار از شرایط ایرانیان و عملکرد رژیم در روزهای اخیر آوردم، دور نیست که ملت دست به گریبان مشکلات فزاینده سیاسی، اقتصادی و جان به لب رسیده از سیاست‌های خشن و مفسدانه جمهوری اسلامی، با اقدامی ملی و همگانی، با پیگیری مطالبات مدنی و خواسته‌های ملی، پرونده سیاه حاکمان فاشیسم را درهم پیچیده و گذار به ایران دمکراتیک را در آینده‌ای نزدیک شاهد باشند.

برگرفته از کیهان لندن

کلیدواژه‌ها: آتش‌سوزی در آرامگاه استر و مردخایاستبداد دینی جمهوری اسلامیاعتراضات صنفیاقدامات خشونت‌بار و ضدایرانی جمهوری اسلامیاماکن مقدس یهودیانامنیت جسمی و روانی و سلامتی شهروندانایرانایران آیندهایران همه آن چیزیست که داریمایران یک کشور یک ملتایران یکپارچه و مستقلباورهای خرافی مذهبیبیماری کووید۱۹تخریب معبد هندوان در بندر عباستهرانجمهوری اسلامی و عملکردهای ضدملی و غیردمکراتیک آنچهره واقعی و ضدملی و غیربشری جمهوری اسلامیحاکمان فاشیسمحزب مشروطه ایرانحزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات)حزب مشروطۀ ایرانحزب مشروطۀ ایران (لیبرال دمکرات)حزبی و ایدئولوژیکخلیج فارسخوزستاندکتر زاهدیدکتر نادر زاهدیدکتر نادر زاهدی معاون دبیرکل حزب مشروطه ایران (لیبرال دمکرات)دکتر نادر زاهدی معاون دبیرکل حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات)سلامت و امنیت شهروندان ایرانیسیاست‌های خشن و مفسدانه جمهوری اسلامیشرایط کرونایی، جمهوری اسلامی را از بین خواهد بردشهروندان افغانستانغرق شدن کشتی ارتشی در آب‌های خلیج فارس توسط نظامیان جمهوری اسلامیکولبران در کردستانمعاون دبیرکل حزب مشروطه ایران (لیبرال دمکرات)معاون دبیرکل حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات)موشک‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامینادر زاهدیویروس کرونا در ایران
ShareTweetSend
نوشته پیشین

روزگار کرونایی و اقدامات ضد ملی جمهوری اسلامی

نوشته پسین

گفتگوی وبسایت نماد ملی ایران با جناب نادر زاهدی معاون دبیرکل حزب مشروطه ایران درباره اهمیت کمپین دادخواهی

نوشته پسین
گفتگوی وبسایت نماد ملی ایران با جناب نادر زاهدی معاون دبیرکل حزب مشروطه ایران درباره اهمیت کمپین دادخواهی

گفتگوی وبسایت نماد ملی ایران با جناب نادر زاهدی معاون دبیرکل حزب مشروطه ایران درباره اهمیت کمپین دادخواهی

پر خواننده‌ترین‌ها

  • Interview mit Dr. Nader Zahedi, The Constitutionalist Party of Iran – Deutschland

    گفتگوی فرامرز شهناز با دکتر نادر زاهدی

    0 اشتراک گذاری
    Share 0 Tweet 0
  • تلاش‌های بربادرفته حزب توده برای تجزیه ایران و نقش میهنی دکتر حسین یزدی

    0 اشتراک گذاری
    Share 0 Tweet 0
  • دولت دمکراتیک و ارتباط قانونی آن با حقوق و امنیت شهروندی

    0 اشتراک گذاری
    Share 0 Tweet 0
  • سیاست ملی هخامنشیان

    0 اشتراک گذاری
    Share 0 Tweet 0
  • پیمان نوین شاهزاده و آغازی برای مبارزات ملی و میهنی

    0 اشتراک گذاری
    Share 0 Tweet 0
  • در بزرگداشت سرباز وطن حسین یزدی

    0 اشتراک گذاری
    Share 0 Tweet 0
  • داریوش همایون در آینه‌ی اندیشه‌هایش

    0 اشتراک گذاری
    Share 0 Tweet 0
  • سرشت غیردمکراتیک و ضدملی مجاهدین خلق

    0 اشتراک گذاری
    Share 0 Tweet 0
  • پایداری مدنی و دمکراتیک شاهزاده رضا پهلوی

    0 اشتراک گذاری
    Share 0 Tweet 0
  • من ایرانی هستم

    0 اشتراک گذاری
    Share 0 Tweet 0
نادر زاهدی

تنها وجه تشابه گذشته و آینده در این هست که هر دو اکنون شروع می‌شوند.

دنبال کنید

در باره من

دکتر نادر زاهدی متولد تهران است. او از چهادره سالگى فعاليت حزبى خود را در سازمان جوانان حزب ايران نوين آغاز کرد و سپس در سازمان جوانان حزب رستاخيز ملت ايران مشغول به فعاليت شد. پس از اخذ ديپلم و قبل از ادامه تحصيلات دانشگاهى در آلمان به مدت ١٨ ماه در روزنامه رستاخيز اشتغال بكار داشت. تحصيلات او در رشته شيمى و تز تحقيقاتى دكتراى وى «آكومولاتورهاى فاقد فلز با كمك از پليمرهاى هادى» است. دكتر نادر زاهدى از سال ١٩٩٣ به عضويت سازمان مشروطه خواهان ايران در آمده و سمت كنونى او در حزب مشروطه ايران (ليبرال دمكرات) عضویت در شورای مرکزی است.

© 2020 Nader Zahedi.

بی نتیجه
نشان دادن تمامی نتایج
  • صفحه نخست
  • نوشته‌ها
    • مشروطیت
    • ایران گرایی
    • حقوق شهروندی
    • خاندان پهلوی
    • شاهزاده رضا پهلوی
    • حزب مشروطه ایران (لیبرال دمکرات)
    • مبارزات مدنی
    • یادمان‌های تاریخی
  • بایگانی فعالیت‌های حزبی
  • خبرنامه

© 2020 Nader Zahedi.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Create New Account!

Fill the forms below to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

این سایت برای ارائه بهتر خدمات به کاربران خود ، از کوکی‌ها استفاده می‌کند.
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish