• Arabic
  • Dutch
  • English
  • French
  • German
  • Hebrew
  • Italian
  • Persian
جمعه, اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴
نادر زاهدی
  • صفحه نخست
  • نوشته‌ها
    • مشروطیت
    • ایران گرایی
    • حقوق شهروندی
    • خاندان پهلوی
    • شاهزاده رضا پهلوی
    • حزب مشروطه ایران (لیبرال دمکرات)
    • مبارزات مدنی
    • یادمان‌های تاریخی
  • بایگانی فعالیت‌های حزبی
  • خبرنامه
بی نتیجه
نشان دادن تمامی نتایج
  • صفحه نخست
  • نوشته‌ها
    • مشروطیت
    • ایران گرایی
    • حقوق شهروندی
    • خاندان پهلوی
    • شاهزاده رضا پهلوی
    • حزب مشروطه ایران (لیبرال دمکرات)
    • مبارزات مدنی
    • یادمان‌های تاریخی
  • بایگانی فعالیت‌های حزبی
  • خبرنامه
بی نتیجه
نشان دادن تمامی نتایج
نادر زاهدی
بی نتیجه
نشان دادن تمامی نتایج

نقش دمکراتیک شاهزاده رضا پهلوی در انسجام ملی و آزادی ایران

۰۳ مهر ۱۳۹۸
in خاندان پهلوی, شاهزاده رضا پهلوی, مبارزات مدنی, مشروطیت, نوشته‌ها, یادمان‌های تاریخی
نقش دمکراتیک شاهزاده رضا پهلوی در انسجام ملی و آزادی ایران

شاهزاده رضا پهلوی

شاهزاده رضا پهلوی با ارائه‌ی ایده‌ی مبارزه مدنی و بی‌خشونت و رفتارهای دمکراتیک و ملی‌گرایانه، اینک به محور مبارزات دمکراتیک و رهایی ایران از فاشیسم مذهبی تبدیل شده است. مردم در اعتراضات خیابانی ماه‌های گذشته‌ ایران، همراه با یادآوری خدمات بنیانگذار سلسله پهلوی- رضاشاه پهلوی- نام شاهزاده رضا پهلوی را صدا می‌زنند و بر مقام رهبری ایشان تأکید دارند؛ در حالی که در مبارزات مدنی و حقوقی شهروندان ایرانی، تا کنون نامی‌ از شخص دیگری برای تصدی رهبری مبارزات تا سرنگونی جمهوری اسلامی‌ برده نشده است.

  • شاهزاده رضا پهلوی

بی‌تردید جایگاه دمکراتیک و مدنی شاهزاده رضا پهلوی منحصر به فرد بوده و می‌توان با تکیه بر این ویژگی سیاسی و فرهنگی و پشتوانه تاریخی و اجرایی سلسله پهلوی، تمامی ‌نیروهای ایران‌خواه و دمکراسی‌طلب را در جبهه‌ای واحد و یکپارچه انسجام داد. تاریخ به خاطر دارد که پادشاهان پهلوی همواره دغدغه سربلندی ایران و ایرانیان را داشته و عظمت وطن و کرامت انسانی برایشان مهم‌ترین برنامه بوده است. چنانکه شاهزاده رضا پهلوی نیز در ۴۰ سال گذشته در هیچ مقطعی روحیه غیردمکراتیک نشان نداده و تحت تاثیر هیچ گروه و دسته‌ای نبوده و برای آزادی ایران تلاش کرده و با تکیه بر منش و رفتار مدنی و حقوقی، بخش عمده‌ای از بار سنگین مبارزه با فاشیسم مذهبی و سیطره نامشروع جمهوری اسلامی‌ بر ایران را به چالش کشیده است. به همین خاطر که‌ ایشان روی حرف‌های ملی‌گرایانه و دمکراتیک خود ایستاده و مردم هم این مهم را حس کرده‌اند، احزاب و گروه‌های سیاسی و کوشندگان فرهنگی و اجتماعی، بایستی که در جبهه‌ای به محوریت شاهزاده رضا پهلوی همگرایی داشته و برای دستیابی ایران به دمکراسی و آزادی کوشا باشند.

حزب مشروطه‌ایران (لیبرال دمکرات) نظر به بنیان‌های فکری و رفتارهای سیاسی، حزبی است که از آغاز فعالیت خود و در طی سالیان پر فراز و نشیبی که از سر گذرانده است، بر رفتار و اندیشه دمکراتیک شاهزاده رضا پهلوی تأکید داشته و با همراهی ایشان خواستار به فرجام رساندن پروسه ملی و وطنی سرنگونی جمهوری اسلامی‌ و ایجاد دولت مشروطه دمکراتیک است؛ امیدوارم که دیگر مخالفان جمهوری اسلامی- خصوصا افراد یا گروه‌هایی که اکنون در میدان‌های مبارزاتی فعالیت دارند- مسئولیت زمان را درک کنند و با آگاهی از محوریت مبارزاتی شاهزاده رضا پهلوی، در سرنگونی جمهوری اسلامی‌ همسفر شوند. بدون شک اتحاد و انسجام نیروهای مخالف جمهوری اسلامی‌ ایران اعم از شخصیت‌های مستقل- رسانه‌‌های گروهی- گروه‌ها و احزاب، با هر ایده و با هر مرام و روش سیاسی، حول محوریت شاهزاده رضا پهلوی، فرصت‌های فراهم آمده را در کمترین زمان و با کمترین هزینه‌، به رهایی ایران از فاشیسم مذهبی و برقراری نظام سیاسی دمکراتیک و مبتنی بر حقوق بشر و حق شهروندی، خواهد رساند.

پیشنیه‌ی تاریخی شاهزاده رضا پهلوی و کارنامه مبارزاتی ایشان در چهل سال گذشته و خدمات حقوقی و مدنی که خاندان پهلوی چه در دوران دولتمداری و چه در دوران فعلی، بر ایران و ایرانی عرضه داشته‌اند، سندی استوار و حقیقتی از گفتمان دمکراسی‌خواهی و وطن‌پرستی را در معرض افکار عمومی‌ ایرانیان- گروه‌ها و احزاب سیاسی و شخصیت‌های مستقل سیاسی و فرهنگی ایران قرار داده است. درواقع، منش و رفتار دمکراتیک ایشان رکن اصلی و پایه اساسی برای قرار گرفتن شاهزاده رضا پهلوی در محوریت مبارزات مدنی و حقوقی ایران به شمار می‌رود.

برگرفته از کیهان لندن

کلیدواژه‌ها: ایرانایران آیندهایران نوینایران یکپارچه و مستقلایرانیانبنیانگذار سلسله پهلویتاریخ معاصر ایرانتثبیت مشروطیت در ایرانتمامیت ارضی ایرانحزب مشروطه ایرانحزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات)حزب مشروطۀ ایرانحزب مشروطۀ ایران (لیبرال دمکرات)حقوق بشر و حق شهروندیحقوق جهانشمول بشری در ایران آزاددکتر زاهدیدکتر نادر زاهدیرضاشاه پهلویرفتارهای دمکراتیکرفتارهای دموکراتیکشاهزاده رضا پهلویشهروندان ایرانیشهروندی ایرانی و حقوق بشر جهانیفرهنگ ایرانیفرهنگ‌سازی برای اتحاد ملی ایرانلیبرال دمکراتلیبرال دمکراسىلیبرال دموکراتلیبرال دموکراتیکلیبرال دموکراسیمبارزه مدنیمبارزه مدنی و بی‌خشونتملت ایرانملی‌گرایانهمنشور حزب مشروطه ایراننادر زاهدینظام آیندۀ ایراننظام سیاسی دمکراتیکنقش دمکراتیک شاهزاده رضا پهلوی در انسجام ملی و آزادی ایرانیکپارچگی و اتحاد ملی ایران
ShareTweetSend
نوشته پیشین

فرهنگ‌سازی برای اتحاد ملی ایران

نوشته پسین

نادر زاهدی در گفتگو با کیهان لندن: در برابر سیستم اجرایی مدرن مشروطه در دوران پهلوی بدیلی جز مشروعه‌ یا «جمهوری اسلامی» وجود نداشت!

نوشته پسین
نادر زاهدی در گفتگو با کیهان لندن: در برابر  سیستم اجرایی مدرن مشروطه در دوران پهلوی بدیلی جز مشروعه‌ یا «جمهوری اسلامی» وجود نداشت!

نادر زاهدی در گفتگو با کیهان لندن: در برابر سیستم اجرایی مدرن مشروطه در دوران پهلوی بدیلی جز مشروعه‌ یا «جمهوری اسلامی» وجود نداشت!

پر خواننده‌ترین‌ها

  • Interview mit Dr. Nader Zahedi, The Constitutionalist Party of Iran – Deutschland

    گفتگوی فرامرز شهناز با دکتر نادر زاهدی

    0 اشتراک گذاری
    Share 0 Tweet 0
  • تلاش‌های بربادرفته حزب توده برای تجزیه ایران و نقش میهنی دکتر حسین یزدی

    0 اشتراک گذاری
    Share 0 Tweet 0
  • دولت دمکراتیک و ارتباط قانونی آن با حقوق و امنیت شهروندی

    0 اشتراک گذاری
    Share 0 Tweet 0
  • سیاست ملی هخامنشیان

    0 اشتراک گذاری
    Share 0 Tweet 0
  • پیمان نوین شاهزاده و آغازی برای مبارزات ملی و میهنی

    0 اشتراک گذاری
    Share 0 Tweet 0
  • در بزرگداشت سرباز وطن حسین یزدی

    0 اشتراک گذاری
    Share 0 Tweet 0
  • داریوش همایون در آینه‌ی اندیشه‌هایش

    0 اشتراک گذاری
    Share 0 Tweet 0
  • سرشت غیردمکراتیک و ضدملی مجاهدین خلق

    0 اشتراک گذاری
    Share 0 Tweet 0
  • پایداری مدنی و دمکراتیک شاهزاده رضا پهلوی

    0 اشتراک گذاری
    Share 0 Tweet 0
  • من ایرانی هستم

    0 اشتراک گذاری
    Share 0 Tweet 0
نادر زاهدی

تنها وجه تشابه گذشته و آینده در این هست که هر دو اکنون شروع می‌شوند.

دنبال کنید

در باره من

دکتر نادر زاهدی متولد تهران است. او از چهادره سالگى فعاليت حزبى خود را در سازمان جوانان حزب ايران نوين آغاز کرد و سپس در سازمان جوانان حزب رستاخيز ملت ايران مشغول به فعاليت شد. پس از اخذ ديپلم و قبل از ادامه تحصيلات دانشگاهى در آلمان به مدت ١٨ ماه در روزنامه رستاخيز اشتغال بكار داشت. تحصيلات او در رشته شيمى و تز تحقيقاتى دكتراى وى «آكومولاتورهاى فاقد فلز با كمك از پليمرهاى هادى» است. دكتر نادر زاهدى از سال ١٩٩٣ به عضويت سازمان مشروطه خواهان ايران در آمده و سمت كنونى او در حزب مشروطه ايران (ليبرال دمكرات) عضویت در شورای مرکزی است.

© 2020 Nader Zahedi.

بی نتیجه
نشان دادن تمامی نتایج
  • صفحه نخست
  • نوشته‌ها
    • مشروطیت
    • ایران گرایی
    • حقوق شهروندی
    • خاندان پهلوی
    • شاهزاده رضا پهلوی
    • حزب مشروطه ایران (لیبرال دمکرات)
    • مبارزات مدنی
    • یادمان‌های تاریخی
  • بایگانی فعالیت‌های حزبی
  • خبرنامه

© 2020 Nader Zahedi.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Create New Account!

Fill the forms below to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

این سایت برای ارائه بهتر خدمات به کاربران خود ، از کوکی‌ها استفاده می‌کند.
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish